Варіант 1
1.Як офіціант організовує своє робоче місце ?
2.Як офіціант приймає замовлення у гостя ?
3.Як обслуговують бенкет-коктейль ?
4.Як готують спеції і прибори до обслуговування ?
5.Яка послідовність сервірування столу до сніданку ?
6.Як потрібно вести себе з гостями які поспішають ?
7.Як подають гарячі закуски ?
8.Які правила подачі чаю ?
9.Які правила подачі гарячих солодких страв ?
10.Які правила подачі перших страв ?
11.Як прибирають використаний посуд у відвідувачів ?
Варіант 2
1.Як офіціант готує торгівельний зал до обслуговування ?
2.Що таке бенкет ? Як його обслуговують ?
3.Як обслуговують бенкет-чай ?
4.Як готують столові прибори до обслуговування ?
5.Яка послідовність сервірування столу до обіду ?
6.Як потрібно вести себе з діловими гостями ?
7.Як подають холодні закуски ?
8.Які правила подачі чаю ?
9.Які правила подачі гарячих солодких страв ?
10.Які правила подачі других страв ?
11.Як у ресторанах здійснюють безготівкову оплату ?
Коментарі
Дописати коментар