Контрольні запитання

Варіант 1 1.Як офіціант організовує своє робоче місце ? 2.Як офіціант приймає замовлення у гостя ? 3.Як обслуговують бенкет-коктейль ? 4.Як готують спеції і прибори до обслуговування ? 5.Яка послідовність сервірування столу до сніданку ? 6.Як потрібно вести себе з гостями які поспішають ? 7.Як подають гарячі закуски ? 8.Які правила подачі чаю ? 9.Які правила подачі гарячих солодких страв ? 10.Які правила подачі перших страв ? 11.Як прибирають використаний посуд у відвідувачів ? Варіант 2 1.Як офіціант готує торгівельний зал до обслуговування ? 2.Що таке бенкет ? Як його обслуговують ? 3.Як обслуговують бенкет-чай ? 4.Як готують столові прибори до обслуговування ? 5.Яка послідовність сервірування столу до обіду ? 6.Як потрібно вести себе з діловими гостями ? 7.Як подають холодні закуски ? 8.Які правила подачі чаю ? 9.Які правила подачі гарячих солодких страв ? 10.Які правила подачі других страв ? 11.Як у ресторанах здійснюють безготівкову оплату ?

Коментарі